:. Eladó és előjegyezhető bengáli kiscicák különleges színekben! .:

Hírek

2019. április

Szerető gazdiját keresi bűbájos növendék cicánk BIJOU Fashion, aki egy barna rozetta mintás kislány. Bijou már a saját tenyésztésű anya cicánk, Golden kölyke, így mondhatni második generációs Bengal Twins gyerek, apukája pedig tenyészetünk büszkesége, Bahama cica.

 

Lépjen az Eldó kiscicák oldalra további képek és videók megtekintéséhez!


2019. február 9-10. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Különleges színű cicáink ez alkalommal is megcsodálhatóak voltak a Lurdy kiállításon, Amazon a fekete bengálik, Bahama, Mystic és közös fiacskájuk Romance, aki első alkalommal vett részt kiállításon, pedig a hó faszén bengálik szépségét képviselték 3 színváltozatban.
Bahama cica Grand International Champion, Mystic European Champion címet szerzett, Mystic ezen felül Best in Show Nominált is lett! 


2019. január 12. Belgrád, Szerbia - WCF Le PET it Jubilee International Catshow

A magasabb címek viseléséhez elkerülhetetlen a külföldi címszerzés is, így három faszén cicánkkal részt vettünk az évenként megrendezésre kerülő szerbiai kiállításon.
Onyx cica Grand European Champion lett és megszerezte a világbajnoki titulus első CACM címét, Mystic CACE címet kapott és Bahma cica International Champion lett, emellett mindhárman Best in Show Nominált eredménnyel végeztek.


2019. január

Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy Mystic és Bahama cicáink szerelméből született szépséges ficskánk velünk marad továbbtenyésztésre. Már születése után nem sokkal az alom legszebbjének tartottuk és ahogy növekedett egyre inkább elvarázsolt minket nem csak az elképesztő megjelenésével és hatalmas "sparble" rozettáival, hanem elragadó természetével is.
Valami igazán különleges nevet szerettünk volna választani neki, ami tükrözi az iránta érzett szenvedélyt, így a Yesterday NightRomance nevet kapta tőlünk! 


2018-2017 évi hírek feltöltés alatt...

Hamarosan pótoljuk az elmaradt híreket, hiszen sok eseményt éltünk meg a cicákkal az időben is, a türelmet köszönjük!

...


2016. november 26-27. Budapest, FMK - WCF PMCE Nemzetközi Macskakiállítás

Mirácska világbajnoki címét ünnepeltük a WCF kötelékén belül, csodás hangulat és egy felejthetetlen hétvége volt, elmondhatatlan büszkeség járt át minket. Mira királynő az első és jelenleg egyetlen magyar Világbajnok nőstény bengáli cica!
 


2016. november 19-20. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Mira cica kedves egyesületi köszöntésben részesült világbajnoki címének elérése végett, ill. kétszeres világbajnoki Tiszteletdíjat kapott és Best in Show Nominált eredményt ért el.
Tiffany Champion lett és Winterrel mindketten szintén BIS Nomináltak lettek, továbbá Winter Bírói Különdíjban is részesült.
Mystic cica pedig egy Josera ajándékcsomagot is kapott az egyesülettől, melyből ő a macskamentás kukacnak örült a legjobban.


 2016. november 16. Budapest, MTVA Székház - Duna TV - Családbarát

Ma az MTVA stúdiójában jártunk... Onyx a Duna csatorna Családbarát c. reggeli műsorába kapott meghívást és szerepelt élő adásban. Nagyon ügyes volt, igazán büszkék vagyunk rá!
Kb. 43:30-tól láthattok minket itt:
 
http://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2016-11-16-i-adas/

 


2016. október 23. Pruszkow, Lengyelország - WCF PZF World Catshow

Hatalmas boldogságban lehetett részünk, ami egy tenyésztő életében mindig nagy mérföldkő, Mira szépséges cicánk World Champion lett, megszerezte utolsó CACM címét is az elérhető legmagasabb titulus viseléséhez, majd Best in Show Nominálással tértünk büszkén haza.
Mira királynőnk ezzel a címel az egyetlen magyar Világbajnok nőstény bengáli cica!


 


2016. október 11.  Budapest, Lurdy Ház - RTL Klub, Fókusz

Az RTL Klub forgatott az MMME kiállításon és a mi szépséges Világbajnok Bounty cicánk is szerepelt egy kicsit.
Itt láthatjátok:
http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/macskak-minden-mennyisegben


2016. október  9. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty cica átvette világbajnoki Köszöntő Díját az egyesülettől, illetve világbajnoki Tiszteletdíjat, Fajtagyőztes és Best in Show Nominált eredményt kapott.
Onyx cica duplázta az előző napi eredményeit, tovább gyűjti az European Champion titulushoz szükséges CACE címeket és szintén BIS Nominált lett.
Mystic cicánk, aki a legújabb show reménységünk, Champion titulust ért elés BIS Nominált, majd Best in Show is lett.


2016. október 8. Stockerau, Ausztria - WCF KÖ International Catshow

Onyx cicánk Ausztriába látogatott az újabb külföldi címszerzésnek eleget téve, a bíró néni lenyűgözése után Best in Show Nominált eredménnyel zárta a kirándulást.


2016. szeptember 17-18. Kecskemét - WCF HungaroCat Jubileumi Nemzetközi Macskakiállítás

Winter saját tenyésztésű cicánk első alkalommal vett részt macskakiállításon és egyből szépen helyt is állt, szépségéhez méltóan szerepelt,mindkét nap Best in Show Nominált, vasárnap Best in Show és Best Kitten Nominált, valamint Fajtagyőztes is lett.
A lányok sem szégyenkeztek, saját showal büszkélkedhettek a bengáli fajta special shown, azaz egyedül vonultak fel a Bengal Twins nőstények lemosva a mezőnyt. Mira cica mindkét nap Best Opposit Sex lett, Onyx és Mystic pedig Best in Show Nominált. Onyx továbbá Grand International Champion, Rose pedig Champion titulust szerzett.
Bounty cicánk 2 X világbajnoki Tiszteletdíjjal tért haza.


2016. június 25-26. Bran, Románia - WCF Magnificat World Catshow

Mira és Onyx cicáink mindkét nap BIS Nominált eredményt értek el, sőt Mira Best Opposite Sex, azaz a legszebb ellenkező nemű rövidszőrű cica lett a Best in Showban.
Emelett Onyx International Champion és Mira Grand European Champion titulust szerzett és megszerezte első CACM minősítését is, amely a Világbajnok cím viseléséhez kell, továbbá részt vettek mindketten a Világkiállítás Jubileumi Ringjében is, ahol Mira 8. helyezést ért el a legszebb cicák között.
Rengetek köszönet Apukámnak, aki abszolút profin szerepelt Onyxal a Best in Show-ban! 

  


2016. április 23-24. Mogyoród - WCF PMCE Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty szépséges szerelmünk VILÁGBAJNOK cica lett, az első és jelenleg is az egyetlen hó lynx bengáli Magyarországon. Mivel két kiállítási redszerben szerezte meg az egymástól független diplomákat és járta végig a világbajnoki ranglétrát, ezzel Kétszeres Világbajnok lett, amit eddig egyetlen bengáli sem vitt véghez itthon.
Elmondhatatlanul boldogok és büszkék vagyunk rá!!!

  


2016. április 16-17. Pruszkow, Lengyelország - WCF PZF International Catshow

Mira cicánk örökös Európa Bajnok címet ért el WCF rendszerben is, Bounty pedig egy újabb CACM címet zsebelt be és tette meg a következő lépést, ahhoz hogy Világbajnok legyen.

 


2016. február 6-7. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty mindkét nap BIS Nominált lett, szombaton Best in Show, azaz a legszebb rövidszőrű kandúr és Best of Best Nominált, azaz jelölt a legszebb rövidszőrű cica címre, illetve Bírói Különdíjat is szerzett.
Onyx szintén mindkét nap BIS Nominált, vasárnap Best in Show, azaz a legszebb rövidszőrű nőstény cica és Fajtagyőztes is lett.
Mystic első kiállításán egyből BIS Nominált lett, jelölt a legszebb 6-9 hónapos rövidszőrű kölyöknek, illetve Közönség Díjas II. helyezett.
Luna cica megismételte a múltkori eredményét, Fajtagyőztes és mindkét nap BIS Nominált lett, jelölt a legszebb rövidszőrű 6-9 hónapos kölyök címre.
Mira mind a két nap BIS Nominált, jelölt a legszebb rövidszőrű nőstény címre, Fajtagyőztes lett és örökös Európa Bajnok címet szerzett!


2016. január 9-10. Belgrád, Szerbia - WCF Le PET it World Catshow

Bounty megszerezte az első CACM minősítést, amely az első lépés a világbajnoki cím eléréséhez, valamint BIS Nominált lett, jelölt a legszebb rövidszőrű cica címre.
Mira cica Best Opposit Sex díjat nyert, a legszebb rövidszőrű nőstény cica lett.
Bounty ezzel egyidejűleg örökös Európa Nagybajnok, Mira pedig örökös Nemzetközi Nagybajnok címet ért el a Világkiállításon, nagyon büszkék vagyunk rájuk!
2015. november 21-22. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiálítás

Mira cicánk mindkét nap szépen szerepelt, szombaton BIS Nominált, vasárnap pedig Best in Show, azaz a legszebb rövidszőrű nőstény cica lett a kiállításon.
Onyx megszerezte a Champion címet, szombaton szintén BIS Nominált és Bírói Különdíjas lett.
Onyx két eladó sorban lévő kiscicája is részt vett a kiállításon, Edition és Luna. Mindketten szépen szerepeltek, CACJ minősítést kaptak, de Luna a vártál is eredményesebb volt, szombaton Fajtagyőztes lett és mindkét nap BIS Nominált, azaz jelölt a legszebb rövidszőrű 6-9 hónapos kölyök címre.
Rose első alkalommal indult kiállításon, a kezdeti ijedtség ellenére nagyon ügyesen viselkedett mindkét nap, CAC minősítést szerzett.

  


2015. október 3-4. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Onyx cicánk első alkalommal vett részt kiállításon és egyből Fajtagyőztes lett.
Cyrus pedig, megszerezte a Nemzetközi Nagybajnok titulust!


2015. szeptember 23. szerda

A BORS napilap majd egy egész oldalt szentelt az egyik gazdikereső szépségünk, Lunar Eclipse és kennelünk bemutatására. Ez úton is szeretnék köszönetet mondani a szerkesztőnek a kedves cikkért!

A képre kattintva megtekinthető eredeti méretben is az újságcikk!


2015. szeptember 19-20. Budapest, Csili Művelődésiház - WCF HungarCat Világkiállítás

Hosszas távollét után meghoztuk a döntést, miszerint újra szeretnénk részesei lenni a kiállítási világnak...
Bounty cica BIS Nominált, vagyis jelölt a legszebb rövidszőrű cica címre eredményt érte el.
Továbbá Bounty végre megszerezte WCF rendszerben is az örökös Európa Bajnok címet, így most 2x-esen is magáénak tudhatja ezt a hangzatos titulust!
Mira és Cyrus cica pedig WCF Nemzetközi Bajnok címet szerzett!

 


2015. augusztus

Megérkezett hozzánk egy újabb ritka különlegesség, egy hó mink faszén rozettás kislány cica, Mystic Chocolate a Patch of Heaven tenyészetből, Ausztriából.


2015. július

Cicacsaládunk újabb taggal bővült Magic Golden Sunrise és Marvellous Superstar személyében, akik tenyészetünkben születtek mindketten Mira és Shadow cica szerelméből. Maradásuk nem is volt kérdés egy pillanatra sem, hiszen szerelem volt első perctől kezdve a mi kapcsolatunk!
2015. január

Kennelünk az amerikai világszintű TICA egyesület regisztrált tenyészetévé vált!


2014. december

Újabb gyönyörű és különleges taggal bővült tenyészetünk, megérkezett hozzánk az Egyesült Királyságból Bluelagoon Steel Rose, Rosey az első tenyész célú kék rozettás bengáli cica az országban.


2014. április

A mi szépséges Bounty kandúrkánk ismét bebizonyította, hogy van helye a legszebb cicák között, a Hungarocat egyesület 2013. évi WCF Toplistáján 2. helyezést ért el felnőtt kategóriában.


A képre kattintva megtekinthető nagyobb méretben is az eredménylista!


2014. március

Cyrus cicánk abban a megtiszteltetésben részesült, hogy felkérte a HungaroCat Egyesület, legyen az egyik reklámarc a Pápán megrendezésre kerülő kiállításuk showplakátján. Köszönjük!2014. február

Kennelünk, mint a hazai legszínválasztékosabb bengáli tenyészet újra megtisztelő felkérést kapott A Macska magazin részéről, hogy cicáink képeivel színesítsük meg a fajtáról szóló cikket.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a cikk szerzőjének, László Erika bírónőnek a lehetőségért!


A képekre kattintva megtekinthető eredeti méretben is a cikk!


2014. január

Bounty, mint Mr. Január!
Akár az igazi szívtipró pasik, Bounty is egy egész hónapot tudhat a magáénak a Százszorszép Kiadó 2014-es naptárában.

 

A képekre kattintva megtekinthető nagy méretben is a naptár!


2013. December 7-8. Budapest, FMK - WCF Panoráma Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty drágaságunk bebizonyította, hogy méltó a legszebb cica címre, hiszen megnyerte a WCF Felnőtt Ring 1. helyezését 24 cica közül. Ráadásul a reklámarca is ő volt a kiállításnak!
Mira cica Best Opposit Sex kupát szerzett, a legszebb rövidszőrű nőstény cica lett és WCF Felnőtt Ringben 7. helyezést ért el!
Tiffany pedig döntetlen szavazattal Nominált volt, jelölt a legszebb 6-9 hónapos rövidszőrű cicaként Best in Showban.

      


2013. december 2. - Melinda Nap

Örömmel jelentem be, hogy Magyarországon elsőként büszkélkedhetünk kennelünk káprázatos új tagjával, egy csodaszép faszén bengáli kislánnyal, aki a messzi Szibériából érkezett hozzánk.
Onyx különleges megjelenése egy speciális génkombinációnak köszönhető, melyet részben az Ázsiai Leopárdmacska ősének genetikájából, részben pedig a fekete házimacskától örökölt meg.
Ő a világ legszebb névnapi ajándéka, egy álmom vált valóra!


2013. november 23-24. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Mira cicánk Champion címet ért el, illetve Nominált lett a Best in Showban.

 


2013. október 5-6. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Mira cica Fajtagyőztes és BIS Nominált lett, jelölt a legszebb rövidszőrű nőstény címre.
Sahara cica Bírói Különdíjas és szintén BIS Nominált, jelölt a legszebb 6-9 hónapos rövidszőrű kölyöknek eredményt ért el.
Sheena cica, a mi gyönyörű büszkeségünk örökös Európa Bajnoki címet ért el, emellett Best in Show kupát is szerzett, ő lett a legszebb rövidszőrű nőstény cica a kiállításon.


   


2013. szeptember 14-15. Eger - WCF HungaroCat Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty, Sahara és Tiffany cicák mindkét nap BIS Nominált eredményt értek el, azaz Bounty jelölt a legszebb rövidszőrű cicának, a lányok pedig a legszebb rövidszőrű 3-6 hónapos kölyöknek.
Továbbá Tiffany WCF Kölyök Ring 5. helyezést, Bounty WCF Felnőtt Ring 4. helyezést is kapott.

Bounty emellett WCF rendszerben is örökös Nemzetközi Nagybajnok címet ért el és a HungaroCat csodás különdíját is elnyerte. Köszönjük!

 


2013. szeptember

Te is facebook rajongó vagy? Most már minekt is megtalálhatsz, ha van kedved likeold kennelünk oldalát a facebookon is!


2013. július

Új kiscicák csatlakoznak kennelünkhöz!!!

Tiffany Snowfrost, Tiara Wildrose és Sahara Sundance kislányok Bounty cica Háremét fogják alakítani! Tiffany cica egy gyönyörű mink márvány kislány, akinek a személyében egy régóta áhított vágyam teljesült. Nincs is ennél szebb szülinapi ajándék!

Első nyílvános bemutatásuk szeptemberben lesz Egerben, a Hungarocat egyesület kiállításán...

 


2013. június 15-16. St. Christophen, Ausztria - WCF KÖ International Catshow

Bounty cica 2 X BIS nominált és Best Opposit Sex eredményt ért el, azaz a legszebb ellenkező nemű, esetében kandúr cica lett a Best in Showban, illetve WCF Master Ringben a legjobb cicák között 9. helyezést szerzett.
Valamint WCF rendszerében is örökös Nemzetközi Bajnok  címet szerzett, immár kétszeresen viselheti ezt a címet!

 


2013. május 18-19. Budapest, Hungexpo - MMME Európa Macskakiállítás

Bounty BIS Nominált volt, jelölt a legszebb rövidszőrű kandúr címre.
Sheena királylány mindkét nap bemelegített egy-egy Fajtagyőztesi címmel, aztán Best in Show kupát nyert. Ezzel 2 X Europa Winner '13 örökös címet szerzett, maga mögé utasítva az összes induló bengálit és a legeredményesebb bengáli cica lett a kiállításon!


.


2013. február 23-24. Jászberény - WCF Panoráma Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty WCF Felnőtt Ringben 2. helyezést ért el 22 cica közül, ezzel egyben maga mögé utasítva az öszes induló Bengálit, és persze rabul ejtette a bíró néni szívét is.
Mira cicus 4. helyezést szerzett a Kölyök WCF Ringben.

Shadow pedig megszerezte a várva-várt első CAC minősítését.

 
   


2013. február 10. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty cicánk örökös Európa Bajnoki címet ért el. Nagyon büszkék vagyunk rád Bountyka!!!2012. október 13-14. Gödöllő - WCF HungaroCat Nemzetközi Macskakiállítás

Shadow cica beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, WCF Ring kölyök kategóriában I. helyezést ért el, a hagyományos bírálaton pedig Best in Show, a legszebb 6-9 hónapos rövidszőrű kölyök minősítést szerezte meg.
Mira cica BIS Nominált, jelölt a legszebb 3-6 hónapos rövidszőrű kölyöknek és Best of Opposit Sex, a legszebb ellenkező nemű, esetében nőstény kiscica lett a showban.
Cyrus pedig 2 X BIS Nominált, jelölt a legszebb rövidszőrű kandúrnak minősítést érte el és  Szponzor Különdíjat is kapott, illetve örökös Bajnok címet ért el.

 
 


2012. október 6-7. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Sheena cica 2 X Best of Best, azaz a kiállítás legszebb rövidszőrű cicája, mindkét nap Best General Nominált, szavazattal esett el egy hajszállal a kiállítás legszebb cicája megtisztelő címtől, de ezzel a kiállítás legszebb nőstény cicája is lett egyben, ami annyira nem is rossz.
Bounty pedig Fajtagyőztes és 2 X BIS Nominált, jelölt a legszebb rövidszőrű kandúrnak eredményt érte el.

      


2012. szeptember

Hosszas várakozás után megérkezett a régóta áhított kanadai cica, Kanpur Canadian Mirage.


2012. július

Megérkezett Hollandiából kennelünk legújabb büszkesége, a lenyűgöző kiskandúr, Bengalivo Jungle Shadow.


2012. április 21-22. Dunaújváros - WCF Panoráma Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty és Cyrus BIS Nomináltak lettek, Bounty a legszebb rövidszőrű cica, Cyrus pedig a legszebb 6-10 hónapos rövidszőrű kölyök címre.
Gemma cica Champion címet szerzett és Fajtagyőztes, a kiállítás legszebb bengáli cicája lett.


2012. március 17-18. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty Best in Show, a legszebb rövidszőrű kandúr, másnap pedig BIS Nominált lett, jelölt a legszebb rövidszőrű kandúr címére.
Cyrus cica ismét BIS Nominált volt, jelölt a legszebb rövidszőrű 6-9 hónapos kölyök címre.
Emellett Bounty és Sheena cica örökös Nemzetközi Nagybajnok címet szereztek!
  


2012. február 11-12. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty cica BIS Nominált, azaz jelölt a legszebb rövidszőrű kandúr címére, illetve Fajtagyőztes, a kiállítás legszebb bengáli cicája és Bírói Különdíjas eredményt ért el.
Sheena 2 X BIS Nominált, jelölt a legszebb rövidszőrű nőstény címre, Cyrus cica pedig szintén BIS Nominált, jelölt a legszebb rövidszőrű 6-9 hónapos kölyök címre.

     
  


2011. november

Bengal Twins kiscicák a Maxima magazinban!

Ismét felkérték kennelünket egy fotózás erejéig, a Maxima magazin 2011. decemberi számához.

     

A képekre kattintva megtekinthető nagy méretben is a cikk!


2011. november 19-20. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

BIS Nominált, jelölt a legszebb rövidszőrű kandúr címére, másnap Best in Show, a kiállítás legszebb rövidszörű kandúr cicája lett Bounty.
Sheena pedig szintén BIS Nominált, jelölt a legszebb rövidszőrű nőstény címére és Fajtagyőztes, azaz kiállítás legszebb bengáli cicája lett.


   


2011. október 8-9. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

2 X Kitünő és 2 X BIS Nominált volt, jelölt a legszebb alom címre a Bengal Twins hó alom.
Bounty BIS Nominált, jelölt volt a legszebb rövidszörű kandúr címre
A kicsik szülei, Bounty és Sheena pedig megszerezték az örökös Nemzetközi Bajnok címet!


2011. október

"Párduc kicsiben - Hóbengálik Budapesten"

Legnagyobb örömünkre a Macskamánia magazin a 2011. októberi-novemberi számában, a Tenyészetek rovatban egy több oldalas cikk megjelenésével tisztelte meg kennelünket, amely kennelünkön keresztül mutatja be a hóbengáli cicákat.

     
 

A képekre kattintva megtekinthető nagy méretben is a cikk!


2011. március 26-27. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Best in Show, azaz a kiállítás legszebb rövidszőrű 3-6 hónapos kölyök cicája lett a mi kis Gemmánk. Sheena cica pedig BIS Nominált, jelölt a legszebb rövidszőrű nőstény címére.


 
 


2011. február 12. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Gemma büszkeségünk bemutatkozott a nagyközönség előtt és első kiállításán BIS Nominált lett, jelölt a legszebb 3-6 hónapos rövidszőrű kölyök cicának.


2010. december 29.

Megszülettek kennelünk első kiscicái!


Egy barna rozettás kislány és egy barna pettyes kisfiúval ajándékozott meg minket Sheena és Rico cica.Apa: Int. Ch. Bundas Canadian Rico
(3 X CAC, 4 X CACIB, TICA Champion,
4 Nominált, 4 X Best of Breed, 4 X Best in Show, Best of Best,
Best General, Szponzor Különdíj és Közönség Különdíj)

Anya: Ch. Aristo Cats Sheena
(3 X CAC, Best of Breed)

 


2010. december, Karácsony

Megérkezett Prágából kennelünk legújabb tagja, a csodaszép rozettás Gemma cica, aki a világhírű Dazzledots vérvonalból származó szülők gyermeke.


2010. december

Magazin sztár lett Sheena és Bounty cica!

Nagy örömünkre A Macska magazin felkérte kennelünket, hogy, szerepeljenek cicáink a 2011. januári-februári számukban megjelenítendő Fókusz: Bengáli macska c. cikkükben.

   
 

A képekre kattintva megtekinthető nagy méretben is a cikk!


2010. november 20-21. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty ez alkalommal egyedül versenyzett, mivel Sheena cicánk az első kiscicáit várja. Bounty mindkét nap megszerezte a címeket és Fajtagyőztes is, a kiállítás legszebb bengáli cicája lett. 


2010. október 2-3. Budapest, Lurdy Ház - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Bounty és Sheena cicánk mindketten örökös Bajnok címet szereztek!
2010. szeptember 12. Budapest, Hungexpo - MMME Nemzetközi Macskakiállítás

Fajtagyőztes, azaz a kiállítás legszebb bengáli cicája lett az első kiállításán a mi Sheenánk.
És még a ketrec dekoráció is stílusos lett...


  


2010. február

Megérkezett hozzánk Sheena cica jövendőbeli párja, egy hó lynx nyílrozettás fiúcska, Bounty cica Pozsonyból.
Így kettejükkel már hivatalosan is tenyészetté váltunk!2009. február

Megvettük életünk első és elképesztően gyönyörű bengáli cicáját, egy tricolor arany horizontális márvány mintás kislányt, Sheenát, aki nevét a dzsungel királynője fantasy karakterről kapta.